Wilmy Seykens #6

‘Zorg ervoor dat – ondanks wat het leven je voorschotelt – je het jezelf goed laat gaan’

Wilmy is net afgestudeerd psychologe als ze op 25-jarige leeftijd zelf depressief raakt. Ze leeft een tijd op de ‘bodem van de put’ en krabbelt via energetische therapie beetje bij beetje weer op. In haar proces ontdekt ze vervolgens een passie voor systeemopstellingen en bekwaamt zich stap voor stap tot professioneel opsteller. Inmiddels werkt ze al jaren als GZ-psychologe en is ze uitgegroeid tot een zeer bekwaam (familie)opsteller. Ik mocht misschien wel mijn grootste eigen thema bij haar uitwerken tijdens een familieopstelling, twee (zeer) indrukwekkende dagen waar ik met veel dankbaarheid op terugkijk. Dat vroeg om een mooi gesprek met Wilmy over haar eigen proces, hooggevoeligheid, familiesystemen en het belang van je eigen plek innemen. Wat je kunt verwachten tijdens deze podcast:

  • Wat hooggevoeligheid is en hoe je ermee om kunt gaan;

  • Wat een familiesysteem is en welke dynamieken er binnen gelden;

  • Hoe acceptatie van je ouders kan helpen om het jezelf beter te laten gaan in je leven;

  • De uitdaging voor mantelzorgers systemisch bekeken;

  • Waarom er magie ontstaat tijdens een (familie)opstelling.

Ben je benieuwd wat een opstelling bij Wilmy kan betekenen voor je? Ga dan naar haar website www.detaalvanjeziel.nl.

‘Het mooiste is dat je kunt leven als een representant’

Luister via Spotify:

Luister via Soundcloud:

Of download Apple Podcasts in de App Store, abonneer je op mijn podcast en mis geen aflevering.

Wil je op de hoogte blijven?