HARTSTOCHT2023-02-01T14:07:29+01:00

Hartstocht in de
magische natuur van Drenthe.

‘Transformatieprogramma voor een hartstochtelijk leven’

Leef jij VOL vanuit je Hart?

Zonder dat je precies weet wat het is, voel of weet je intuïtief dat je iets moet veranderen. In jezelf. In jouw leven. Want als ik je zou vragen wat je doet in je leven, gaan je ogen dan stralen? Als ik je zou vragen of je de vrijheid voelt om overal helemaal jezelf te zijn, voel ik dan je zelfvertrouwen? Als ik je zou vragen of je voor je gevoel écht leeft, zeg je dan voluit JA?

In een wereld waar onzekerheid, eenzaamheid en leegte ‘normaal’ lijkt, acht ik de kans groot van niet. En dat terwijl deze wereld wacht op jou! Op jou, die vol bezieling vanuit z’n hart leeft. Op jou, die zich niet meer aanpast aan verouderde (organisatie)structuren en systemen die jouw hartverlangens niet dienen. Op jou, die zich gewoonweg niet meer inhoudt en verschuilt.

Dit is dé tijd om te gaan staan. Voor wie jij bent. En voor jouw diepste hartverlangens. Met moed. Met zelfvertrouwen. Vol vreugde.

Ben jij er klaar voor om in beweging te komen? En jezelf vrij te maken van alles wat jou weerhoudt om volgens je werkelijke natuur te leven?

Dan zit je goed hier.

Ga op een tocht richting je hart. Ga mee op Hartstocht.

Uniek healingprogramma in de bossen van Drenthe

Jezelf ontwikkelen met beleving
Tijdens Hartstocht ga je al meteen ervaren hoe het is om vol vanuit je hart te leven. Je gaat helemaal terug naar de essentie: even geen afleiding, telefoon en social media. Maar volop buiten zijn, volop in de natuur en slapen in het bos. Losse gesprekken op stoffen stoelen? Vergeet het maar! Tijdens Hartstocht werk je aan jezelf in een informele, avontuurlijke en energieke setting met een mooie balans tussen vertragen, bewegen en reflectie. Ook de inhoud van het programma is avontuurlijk: elke dag ligt volledig open en laten we ons intuïtief leiden. Juist even geen vast stramien, maar ‘go with the flow’. Ik haal (letterlijk en figuurlijk) uit mijn rugzak wat jij op elk moment nodig hebt voor de verandering die je wenst. Een vrij, open en creatief programma dus! Kenmerken van het hart ;).

Diepgang én plezier
De tocht naar je hart is er één van pieken en dalen. Hartstocht is er voor jou als je beide bewust wilt ervaren. Dat betekent soms een traantje wegpinken leunend tegen een boom waarna je je weer opgelucht voelt. En vaker nog een diep gevoel van dankbaarheid en plezier bij het kampvuur ’s avonds, want het leven én dus ook Hartstocht is bestemd als een vreugdevolle ervaring.

De route van Hartstocht

1. Startpunt: Tijdens een eerste online coachgesprek verhelderen we jouw intentie van deelname en krijg je alvast wat eerste inzichten mee, voordat je zo’n drie weken later op Hartstocht vertrekt.
2. Drenthe deel 1: Afhankelijk of je 1-op-1 of in een groepje van 4 op Hartstocht gaat, vertrek je (resp.) 2 of 3 dagen op een innerlijke tocht in de natuur van Drente. Ik begeleid en ondersteun je met verschillende oefeningen, gesprekken en ervaringen. Alle tijd om echt de diepte in te gaan en te werken aan heling.
3. Uitkijkpunt: Tijdens dit tweede online coachgesprek checken we in waar je staat in jouw Hartstocht en help ik je de volgende stap zetten.
4. Drenthe deel 2: Tijd om weer naar Drenthe te gaan voor 2 of 3 dagen en verder te werken aan het bevrijden van jouw belemmeringen.
5. Eindpunt: We kijken tijdens een derde online coachgesprek samen terug op jouw avontuur en staan stil bij je volgende stap. Want, jouw Hartstocht gaat altijd door.

‘We hebben hard gewerkt, gelachen en gehuild maar het resultaat mag er zeker zijn.
Ik zit weer super in m’n vel en ben dankbaar.’

Jordy, Manager

Mystiek Drenthe

Jouw Hartstocht verdient een energieke en magische omgeving. Een natuurlijke en ongedwongen plek, die jou volop ondersteunt in jouw helingproces. Heel veel krachtiger dan de oergrond van Drenthe met al z’n leylijnen en krachtplaatsen, ga je het niet vinden in Nederland. Natuurlijk vindt jouw Hartstocht dus hier in de bossen plaats!

Rust & ruimte

In Drenthe kan het nog echt stil zijn. En donker. Hier kun je diep in de bossen nog een hele dag verdwalen zonder iemand tegen te komen. En ontstaat inspiratie eigenlijk vanzelf. En wat dacht je dat slapen tussen de bomen en onder sterrenhemel met je doet? Geheid dat jij met meer energie, rust en inspiratie naar huis gaat!

Herken jij je hierin?

 • Je wilt meer vanuit je intuïtie leven.

 • Je hebt moeite om je aan te passen aan de gebruikelijke normen in deze wereld.

 • Het ontbreekt je regelmatig aan zelfvertrouwen om te leven naar je diepste verlangens.

 • Je loopt vast bijv. in terugkerende stressklachten, werk dat niet vervuld of een strubbelend liefdesleven.

 • Je ervaart (te) weinig vreugde in je leven.

 • Je bent graag in de natuur en wilt daar meer van genieten.

3 verschillende Hartstochten mogelijk

Back-to-Basic

Hartstocht is een back-to-basic ervaring! Je overnacht in jouw eigen tent midden in het bos van Landgoed Mariahoeve op de Drentse Hondsrug. Een magische plek tussen de bomen met een prachtig meertje waarin je kunt varen of zwemmen. Neem ’s ochtends een frisse duik en geniet ’s avonds van de sterrenhemel terwijl we bij de tent een vuurtje stoken.

Optie 1

Hartstocht 1-op-4

MEN ONLY

Steeds meer mannen zijn op zoek naar een plek om vanuit openheid, kwetsbaarheid en verdieping te verbinden met andere mannen. Daarom zijn er ook Hartstochten exclusief voor mannen. Zet de volgende stap in jouw ontwikkeling met begrip, steun en kracht van andere mannen.

Optie 2

Hartstocht 1-op-4

 

MIXED

Vind je het juist leuk om in een klein gemixt groepje met mannen en vrouwen jouw Hartstocht te ervaren? Kies dan voor Hartstocht 1-op-4 MIXED.

Optie 3

Hartstocht 1-op-1

 

Ben je op zoek naar 1-op-1 begeleiding met maximale, persoonlijke aandacht voor jou? Kies dan voor Hartstocht 1-op-1.

Twijfel je welke Hartstocht het beste bij je past? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Wat levert het je op?

 • Weer voelen hoe het is om echt in contact met jezelf en het leven te staan.

 • Heling van (oude) pijn wat helpt om meer in je hart te komen.

 • Meer vertrouwen in je intuïtie, waarmee je keuzes maakt die in de kern kloppen voor jou.

 • Meer helderheid en richting over welke kant je op wilt in je leven.

 • Verbinding met gelijkgestemden als je voor 1-op-4 kiest.

 • Letterlijk en figuurlijk veel stappen zetten ;).

 • Een unieke ontwikkelervaring die je nooit meer vergeet.

Op stap met Jeffrey

Ik ben nergens zo in m’n element als in de natuur. Daarom werk ik zowel in als mét de natuur. Dat gaat eigenijk vanzelf. Zo ontstaat er bijvoorbeeld ineens een opstelling, een creatieve opening voor een gesprek of een bijzonder, helend moment. Ik word daar héél blij van. En ik hoor regelmatig van mensen die ik begeleid dat dat aanstekelijk werkt.

Daarom is Hartstocht naast soms uitdagend en confronterend, vooral ook leuk, speels en spontaan. Ik kan met jou de diepte in, terwijl het ‘licht’ blijft. Met humor. Een traan volgt zich op met een lach en andersom.

Het is mijn natuur om met liefde en begrip volledig beschikbaar te zijn voor jouw (heling)proces. En niet geheel onbelangrijk: het zal geen verrassing zijn dat ik zelf ook de tocht naar het hart ken en mijn hartverlangens wil leven. Drie keer raden waarom ik doe wat ik nu doe.. ;).

 • 10 jaar op eigen Hartstocht

 • 7 jaar professioneel coach & healing facilitator

 • 200+ mensen begeleid

 • Oprichter van VolBewust

 • 4 maanden in een tent in het bos gewoond

 • Ontelbaar veel uur gewandeld 😉

Anderen over Jeffrey

Als ik terugdenk aan het coachingstraject is het eerste wat me te binnen schiet: ik ben echt een stap verder gekomen! Tijdens de gesprekken voelde ik me erg begrepen door Jeffrey. Ik heb nu meer vertrouwen in mezelf en kan en durf concreter mijn wensen aan te geven.

Aniek , Strategisch consultant

Erg prettig traject gehad met Jeffrey. Gemoedelijk, waardoor je ook echt open kan zijn. Heeft kennis van zaken en legt ook de focus op datgeen waar jij behoefte aan hebt, zelfs wanneer je dit zelf nog niet weet ;). Super tevreden!

Twan , Digital Marketing Consultant

Ik heb pittige maar mooie coachingsgesprekken gehad met Jeffrey, waarbij ik echt aan het denken werd gezet en open brak. Het heeft me weer opnieuw bewust gemaakt van mijn gedrag en wie ik ben, een eindeloze zoektocht waar Jeffrey mij flink wat stappen in heeft laten zetten. Enorm dankbaar ben ik daarvoor!

Djoeah, Ecologisch adviseur

Kies jouw favoriete Hartstocht

HARTSTOCHT
1-op-4

MEN ONLY

Verblijf

 • 4 nachten kamperen (2x 2).

 • Volledige verzorging van eten & drinken.

Begeleiding

 • 6 dagen groepsbegeleiding in Drenthe (2x 3).

 • 3x (online) individueel coachinggesprek.

 • Een Signal-groep waar je gedurende het traject en erna je vragen kwijt kunt.

 • BONUS: Gratis deelname aan Hartstocht 1-day na het programma.

 • BONUS: Hartstocht Outdoor gift.

Volgende editie:
24-26 maart (blok 1) &
5-7 mei (blok 2)

Eenmalige introductiekorting van 20% (totale investering € 1.196).
Geldig t/m 10 februari. 
Informeer naar de voorwaarden.

HARTSTOCHT
1-op-4

MIXED

Verblijf

 • 4 nachten kamperen (2x 2).

 • Volledige verzorging van eten & drinken.

Begeleiding

 • 6 dagen groepsbegeleiding in Drenthe (2x 3).

 • 3x (online) individueel coachinggesprek.

 • Een Signal-groep waar je gedurende het traject en erna je vragen kwijt kunt.

 • BONUS: Gratis deelname aan Hartstocht 1-day na het programma.

 • BONUS: Hartstocht Outdoor gift.

Volgende editie:
21-23 april (blok 1) &
2-4 juni (blok 2)

Eenmalige introductiekorting van 20% (totale investering € 1.196).
Geldig t/m 28 februari. 
Informeer naar de voorwaarden.

HARTSTOCHT
1-op-1

Verblijf

 • 2 nachten kamperen (2x 1).

 • Volledige verzorging van eten & drinken.

Begeleiding

 • 4 dagen individuele begeleiding in Drenthe (2x 2).

 • 3x (online) individueel coachinggesprek.

 • Telefonische bereikbaarheid voor (spoed)vragen.

 • BONUS: Gratis deelname aan Hartstocht 1-day na het programma.

 • BONUS: Hartstocht Outdoor gift.

Volgende editie:
data in overleg

Eenmalige introductiekorting van 20% (totale investering € 1.996).
Geldig
t/m 28 februari. 
Informeer naar de voorwaarden.

Bovenstaande investering is inclusief btw. Wanneer je het zakelijk betaalt is het exclusief.
TIP: Overleg met je werkgever of je jouw persoonlijk ontwikkelingsbudget voor Hartstocht kunt inzetten. 

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?2023-01-03T15:14:17+01:00

Als het betekent dat jij daardoor wel in plaats van niet kan deelnemen, dan bied ik de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Stuur daarvoor een mailtje.

Is er voldoende tijd voor individuele aandacht in Drenthe als ik voor een 1-op-4 Hartstocht kies?2023-01-28T15:27:08+01:00

Er zijn tijdens de blokken in Drenthe voldoende momenten om samen een gesprek te voeren, afhankelijk van waar jij in jouw proces zit en wat je nodig hebt. Ik sta in Drenthe voortdurend tot een ieders beschikking om individueel verder te helpen mocht dat nodig zijn.

Maakt het uit hoe oud ik ben?2023-01-03T15:11:59+01:00

Iedereen is welkom! Ik coach en begeleid mannen en vrouwen van begin 20 tot in de 60. Voor 1-op-4 Hartstochten maakt een diversiteit aan leeftijden het juist interessant, leerzaam en soms verrassend verbindend.

Waarom zou ik voor Hartstocht in plaats van een regulier (coach)traject kiezen?2023-01-28T15:27:49+01:00
In Hartstocht zit veel meer energie. Je bent echt even helemaal uit je dagelijkse ratrace en komt weer in contact met het LEVEN o.a. door de natuur en het vele buiten zijn. Daarnaast is er meer ruimte voor diepgang en creativiteit in het proces. Dit komt enerzijds doordat er meer tijd is tijdens een blok, maar ook door de informele setting. Natuur en ontspanning zorgen ervoor dat je weer in contact met jezelf komt, waardoor je vanzelf tot meer diepgang komt. Bovenal is deze combinatie goud: want het wordt dus én leuk én diepgaand.
Ik heb niet veel ervaring met kamperen, maakt dat uit?2023-01-03T15:11:16+01:00

Zeker niet! Kamperen is een onderdeel van de ervaring en niet het doel. Als jij – eventueel met mijn hulp – een tentje kan opzetten, dan komt het vast en zeker goed allemaal ;).

Welke ‘spelregels’ gelden er in Drenthe?2023-01-03T15:20:09+01:00

Telefoon/beeldschermen:
Tijdens de twee blokken in Drenthe vraag ik je om je telefoon uit te zetten of bij mij in te leveren. Zo kun jij met je volledige aandacht bij jezelf zijn en blijven, waardoor je het meeste uit deze dagen haalt. Ook andere beeldschermen zoals laptops, e-readers etc. blijven uit of thuis.

Alcohol:
Om je helder en scherp te houden, is het nuttigen van alcohol in Drenthe niet toegestaan.

Ik houd niet van basic kamperen, is Hartstocht ook mogelijk met meer comfort?2023-02-01T11:23:06+01:00

In overleg is het voor Hartstocht 1-op-1 mogelijk om te overnachten met meer comfort. Denk aan een luxe tent of B&B. Stuur me een mailtje voor de mogelijkheden.

Ik kan het niet betalen, is er iets mogelijk?2023-01-31T15:43:04+01:00

Misschien heb je nu geen baan, verdien je minimumloon of heb je iets anders meegemaakt waardoor je financiële middelen nu beperkt zijn. Terwijl je Hartstocht nu net zo goed kunt gebruiken. Omdat ik het belangrijk vind dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk is, kun je informeren naar de mogelijkheden voor een aangepaste prijs.

Wat neem jij mee in je ‘rugzak’ als we in Drenthe zijn?2023-01-28T15:30:17+01:00

Wat je kunt verwachten zijn de volgende elementen, precies afgestemd op wat jij (en mogelijke andere deelnemers) in het moment nodig hebben.

 • Al wandelend gesprekjes met mij (en elkaar).
 • Sharing-circles in het bos en ’s avonds rond het kampvuur.
 • Verschillende vertragingsoefeningen zoals bosbaden (shinrin yoku), meditatie en stiltewandeling(en).
 • Verschillende creatieve oefeningen.
 • Energetisch werk zoals opstellingen en het innerlijke kind.
 • Inzichtsessies met intuïtiekaarten.
Hoe lang duurt het volledige programma van Hartstocht?2023-01-03T15:29:24+01:00

Ongeveer 3 maanden. Tussen de twee blokken in Drenthe zit 6 weken en de drie online coachgesprekken zijn ongeveer 3 weken voor  blok 1, 3 weken na blok 1 en 3 weken na blok 2.

Welke spullen heb ik nodig voor het kamperen?2023-01-03T15:30:41+01:00

Je neemt je eigen kampeerspullen mee (tent, slaapmat, slaapzak). Overige spullen zoals gaspitje, eetgerei etc. mag je zelf meenemen, maar is niet noodzakelijk. Je ontvangt ruim op tijd een paklijst, zodat je goed voorbereid in Drenthe aankomt.

Wat doen we als het ‘slecht’ weer is?2023-01-03T15:15:52+01:00

In de outdoor-scène wordt er gezegd dat er geen slecht weer is. Alleen slechte kleding ;). Dit betekent dat het in principe altijd doorgaat, behalve bij noodweer. Voor dagen met voorspelde regen en kou adviseer ik je van tevoren welke kleding en spullen je gaan helpen.

Op welke dagen en tijden zijn de blokken in Drenthe?2023-01-31T14:29:41+01:00

1-op-4:
Start op vrijdagochtend om 10.30 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur (2 overnachtingen per blok).

1-op-1 
Dit plannen we samen in en kan zowel doordeweeks als in het weekend. Start op dag 1 is om 10.30 uur en afronding op dag 2 om 16.00 uur (1 overnachting per blok).

Wat kan ik verwachten qua eten & drinken tijdens de blokken in Drenthe?2023-01-31T14:30:31+01:00

Ik zorg voor gezonde, voedzame en lekkere maaltijden die we als groep met elkaar bereiden bij de tent. Zoveel mogelijk vegetarisch. Overdag in de bossen hebben we een lunchpakket mee.

Hartstocht is niet voor mij, maar ik wil wel graag individueel door jou begeleid worden. Kan dat?2023-01-28T15:28:58+01:00

Stuur me dan een mailtje met jouw vraag. Dan laat ik je weten welke mogelijkheden er zijn.

Hartstocht is niet voor jou als:

 • Je niet bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken.

 • Je niet bereid bent om te voelen en te verdiepen.

 • Je op zoek bent naar een snelle oplossing voor je problemen.

 • Je snel iets ‘zweverig’ vindt en geen interesse in
  spirituele ontwikkeling hebt.

 • Je niet van natuur en wandelen houdt.

Hartstocht is wel voor jou als:

 • Je écht wilt leven volgens je hartverlangens.

 • Je écht wilt groeien o.a. door je kwetsbaar op te stellen.

 • Je jezelf volledig kunt committeren aan een proces van persoonlijke verandering.

 • Je niet kunt wachten om jouw intuïtie volop te gaan benutten in je leven!

 • Je er ook van overtuigd bent dat het leven een vreugdevolle ervaring kan zijn!

Schrijf je nu in

  Ik wil me graag inschrijven voor:

  Ik ben bij je terecht gekomen via:

  Persoonlijke gegevens


  Adresgegevens

  Factuurgegevens
  Opmerkingen

  Wil je op de hoogte blijven?
  Ga naar de bovenkant