‘Als we écht onszelf zijn en onze
persoonlijke missie leven, dan leveren
we allemaal onze unieke bijdrage
aan een mooiere wereld.’

Toen ik 27 jaar was en voor het eerst echt naar mezelf ging kijken, kwam ik erachter dat ik van alles had weggestopt: onzekerheden, eenzaamheid, verlatingsangst en boosheid. Via coaching, therapie en verschillende (coach)opleidingen ging ik met mezelf aan de slag. Hoe pijnlijk sommige thema’s soms ook waren om doorheen te gaan, het verlangen om helemaal mezelf te worden werd steeds sterker. Aan alle gebieden gaf ik aandacht – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel – en stap voor stap lukte het me om mezelf en m’n leven te veranderen.

Ik volgde m’n vlammetje en schoolde me om tot professioneel coach. Samen met mijn vriendin Anouk Damen startten we ons coachingbureau VolBewust. Als zelfstandige in alle vrijheid mensen coachen was een droom die uitkwam! Ook op andere gebieden maakte ik grote veranderingen door. De Randstad waar ik m’n leven lang woonde, veilig omgeven door familie en vrienden, maakte plaats voor een verhuizing richting de natuur. En doordat ik steeds meer invulling begon te geven aan (nieuwe) interesses, veranderde ook m’n sociale omgeving.

Het voelt als mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen te helpen en inspireren op hun eigen weg van bewustwording. Enerzijds als coach en nu ook met mijn eigen podcast, waarin ik de mensen die mij hebben geholpen en geïnspireerd ‘in de schijnwerpers’ zet bij mijn luisteraars. Als we écht onszelf zijn en onze persoonlijke missie leven, dan leveren we allemaal onze unieke bijdrage aan een mooiere wereld. Doe jij ook mee?

Wil je meer van me weten? Bekijk dan m’n LinkedIn profiel:

Wil je op de hoogte blijven?