JEFFREY ZWINKELS

Mijn Hartstocht

Mijn diepe verlangens naar o.a. een avontuurlijk, spiritueel en vrij leven, heb ik een lange tijd weggestopt. Ik had het idee dat ik mezelf moest bewijzen in het leven en een ‘succesvolle, hardwerkende en serieuze man’ moest zijn. Dat ik in de kern eigenlijk een vrije vogel ben, die heel bij wordt van natuur, avontuur en oprecht verbinden met anderen was ik vergeten. Onbewust had ik het idee:

“Zo is het leven.”

Ik dacht dat het normaal was om je werk te waarderen als een 7 en te leven volgens een vast stramien. Totdat ik als 27-jarige adviseur met persoonlijke ontwikkeling in aanraking kwam en ontdekte: ‘hé, ik kan ook ‘werk’ doen waar ik wél super enthousiast van word. En een leven leiden volgens mijn échte verlangens.’

Een andere koers
Toen wist ik direct dat ik een andere koers ging varen. Ik besloot m’n hart te volgen en me om te scholen tot professioneel coach. In de tussentijd werkte ik voor een organisatie dat al dichter in de buurt lag van mijn persoonlijke waarden. Zo werkte ik toe naar een doel om voor mezelf te beginnen en andere mensen professioneel te gaan begeleiden.

In 2018 resulteerde dit in een sprong in het diepe toen ik samen met mijn partner Anouk Damen ons bedrijf VolBewust startte. Ook verhuisden we richting de natuur in een voor ons compleet nieuwe omgeving. De keuzes die we maakten benadrukten steeds sterker onze passie voor spirituele ontwikkeling en een vrij en betekenisvol leven.

Mijn lessen
Één van mijn grootse uitdagingen tijdens mijn Hartstocht was (en is) om écht op mezelf te vertrouwen. Mede omdat mijn keuzes geregeld afweken van de status quo in mijn omgeving. Dat leerde me om telkens weer voor mijn eigen waarheid te staan. Ook ben ik door veel gevoelens van onveiligheid en onzekerheid gegaan waarin ik echt heb mogen leren om volledig te vertrouwen op het leven.

“Ik gun mensen dat ze gaan en staan voor hun werkelijke hartverlangens .”

Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam als zelfstandig coach en healing facilitator o.a. tijdens retraites. Ik voel me erg dankbaar voor hoe mijn leven nu is. Het werken aan mijn missie en vrije leven (in -en rond de natuur) vervult me elke dag. En dat is wat ik iedereen gun. Geen genoegen nemen met de norm of middelmaat, maar helemaal jezelf zijn en staan voor het leven leiden dat jou ten diepste vervult.

Jeffrey
Wil je op de hoogte blijven?