Wie ik ben

Vol verwondering keek het vrolijke, gevoelige jongetje dat ik was, al naar de mensen om ‘m heen. Onbewust scande ik voortdurend of iemand ‘gelukkig voelde’. En wanneer niet, dan vrolijkte ik diegene van nature op. M’n natuur om me in de ander in te leven – het zaadje van wat later m’n missie bleek te zijn – zat er toen natuurlijk al in…

En zoals je dat vaker ziet ;), vocht ik als puber en (jong)volwassene onbewust vooral tegen die natuurlijke gevoeligheid: dat was niet ‘stoer’ en veel te kwetsbaar… Dus als ik nu maar gewoon m’n kracht uitleefde in m’n talent voor sport en binnen de verwachtingen van de prestatiemaatschappij, dan viel dat deel van mij niet al teveel op…

En zo wachtte het zaadje geduldig af.

Totdat ik als 27-jarige het uiterlijk gezien allemaal goed voor elkaar had, maar onbezield bij m’n eerste coach aanschoof. En op dat moment ‘instant’ voelde dat mijn richting in het leven de stoel van m’n coach was: ik wilde mensen helpen. Het was het begin van een grote verandering, zowel innerlijk als uiterlijk.

Met de hulp van verschillende (coach)opleidingen, zelfonderzoek en spirituele literatuur, begon ik anders naar mezelf en het leven te kijken. En dit zette me aan tot radicale veranderingen. Ik nam afscheid van het bedrijfsleven en startte als professioneel coach. Verhuisde met m’n partner naar een compleet nieuwe plek, dichter bij de natuur. Nam afscheid van relaties die niet meer werkten. En na jaren van samenwonen, besloten m’n partner en ik voor een ‘lat-relatie’ te gaan om werkelijk autonoom en vanuit eigen kracht onze persoonlijke missies te kunnen leven. Steeds vaker voldeden m’n keuzes niet meer aan de verwachtingen van m’n omgeving over een ‘goed leven’.

Intussen bleef m’n innerlijke ontwikkeling zich verdiepen. Met de hulp van andere healers en tijdens (familie)opstellingen en retraites werkte ik stap voor stap aan het doorvoelen van een breed scala aan emoties. En ontdekte dat met name de pijn van scheiding en verlies de leraren in mijn leven bleken te zijn om m’n hart steeds verder te openen en nog meer en beter te kunnen voelen.

Mijn reis heeft me tot een punt in mezelf gebracht dat ik niet anders meer wil dan anderen helpen op hun weg richting een licht en vreugdevol leven.

Het zaadje mocht ontkiemen…

Naast dat ik me een rijk man voel anderen te mogen helpen, geniet ik verder enorm van de natuur, wandelen, natuurkamperen, reizen, diepe uitwisselingen met gelijkgestemden, de stad Amersfoort én pizza!

Neem contact op

Wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen? Of heb je een andere vraag?
Neem dan telefonisch contact met op (06-12820718) of vul het onderstaande formulier in. Dan neem ik z.s.m. contact met je op.
    Wil je op de hoogte blijven?