Wie ik ben

Vol verwondering keek het vrolijke, gevoelige jongetje dat ik was, al naar de mensen om ‘m heen. Onbewust ‘scande’ ik voortdurend of iemand ‘gelukkig voelde’. En wanneer niet, dan vrolijkte ik diegene van nature op. M’n natuur om me in de ander in te leven – het zaadje van wat later m’n missie bleek te zijn – zat er toen natuurlijk al in…

En zoals je dat vaker ziet ;), vocht ik als puber en (jong)volwassene onbewust vooral tegen die natuurlijke gevoeligheid: dat was niet ‘stoer’ en veel te kwetsbaar… Dus als ik nu maar gewoon m’n kracht uitleefde in m’n talent voor sport en binnen de (prestatie)verwachtingen van anderen/de maatschappij, dan viel dat deel van mij niet al teveel op…

En zo wachtte het zaadje geduldig af.

Totdat ik als 27-jarige het uiterlijk gezien allemaal goed voor elkaar had, maar onbezield bij m’n eerste coach aanschoof. En op dat moment ‘instant’ voelde wat de richting in mijn leven was: mensen begeleiden.

Heling en spirituele ontwikkeling werden de grootste prioriteit in m’n leven en de transformatie die ik daarin onderging, veranderde alles. Ik nam afscheid van het bedrijfsleven om (samen met m’n partner) onze purpose te volgen. We verhuisden naar een compleet nieuwe plek om in -en om de natuur te kunnen leven. Ik stapte uit relaties die niet meer werkten. En na jaren van samenwonen en -werken, besloten m’n partner en ik om individueel door te gaan met onze missies en weer apart te wonen om werkelijk autonoom en vanuit eigen kracht te leven.

In de afgelopen 11 jaar maakte ik me (vaak ploeterend ;)) stap voor stap vrij van de nodige (oude) systemen en beperkende normen, die m’n werkelijke potentieel in de weg stonden. Zodat ik écht m’n eigen, unieke weg kon gaan.

Mijn innerlijke reis is daarin voor mij dé sleutel gebleken. Het ervaren van een breed scala aan emoties – in de vorm van (oude) pijn en angsten – heeft me ‘heler’ gemaakt. En de kracht gegeven om m’n purpose in de wereld te brengen.

Vanuit die plek help ik sinds 2016 met veel passie en liefde anderen op de weg van hun hart. Op weg richting een licht en bezield leven.

Het zaadje mocht ontkiemen…

Naast dat ik me een rijk man voel anderen te mogen begeleiden, geniet ik verder enorm van de natuur, wandelen, natuurkamperen, reizen, diepe uitwisselingen met gelijkgestemden, de stad Amersfoort én pizza!

Neem contact op

Wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen? Of heb je een andere vraag?
Neem dan telefonisch contact met op (06-12820718) of vul het onderstaande formulier in. Dan neem ik contact met jou op.    Wil je op de hoogte blijven?