Wie ik ben

Na jarenlang zoekende te zijn geweest in het (bedrijfs)leven, gingen de deuren van mijn eigen hart zo’n 11 jaar geleden open. Het was het begin van een prachtige ‘reis’, die naarmate de jaren vorderden steeds dieper ging. Jarenlang zat ik bijna voortdurend in een transformatieproces. Ik overwon stevige angsten, leerde m’n eigen pijn dragen en maakte me vrij van allerlei beperkende conditioneringen en overtuigingen die het volgen van mijn eigen pad in de weg stonden.

Innerlijk -en uiterlijk vrij worden werd de belangrijkste prioriteit in m’n leven. Eerst volgde ik allerlei opleidingen, retraites en healings en de laatste jaren leerde ik vooral met de kracht van m’n eigen hart te helen. Hoe uitdagend de onvermijdelijke dalen op dit pad soms waren (en zijn), voelt het werkelijk als een voorrecht om dit pad te mogen lopen. Het heeft me zoveel meer kracht, vrijheid en vervulling gebracht.

Dat ik ook anderen mag begeleiden op deze weg voelt als een dankbare taak en maakt me een immens rijk man. Van nature creëer ik een veilige, liefdevolle ruimte waarin jij jezelf kunt zijn en emoties kunt helen. En vanuit mijn heldere waarneming confronteer en maak ik je bewust van je blinde vlekken en belemmerende patronen. Ik geef liefde waar nodig en bekrachtig waar kan. Niets vervult mij meer dan jou vol vertrouwen je eigen weg zien gaan.

Wil je meer gevoel krijgen bij wat ik je te brengen heb? Leuk je te ont-moeten!

  • 7 jaar professioneel coach

  • > 250 mensen begeleid

  • Samengewerkt o.a. met:

Wil je op de hoogte blijven?