Individuele coaching

Voor een vervullend leven vol verbinding.

Je hebt het ogenschijnlijk allemaal goed voor elkaar. Gesetteld. Mooie stappen gezet in je werk of eigen bedrijf. En genoeg te doen in de weekenden.

En toch; ondanks wat je allemaal hebt opgebouwd, voel je je vaak onrustig en ontevreden. Leeg; alsof er iets mist..

En die onvrede lijkt nu steeds harder op je deur te kloppen. Je ervaart steeds minder plezier in je baan of eigen bedrijf. Of je wordt in je relatie(s) geconfronteerd met een gebrek aan verbinding of een serieuze crisis.

Het wringt in je. Je weet dat je iets in jezelf en jouw leven te veranderen hebt. Maar wat? En hoe?

Je hebt het ogenschijnlijk allemaal goed voor elkaar. Gesetteld. Mooie stappen gezet in je werk of eigen bedrijf. En genoeg te doen in de weekenden.

En toch; ondanks wat je allemaal hebt opgebouwd, voel je je vaak onrustig en ontevreden. Leeg; alsof er iets mist..

En die onvrede lijkt nu steeds harder op je deur te kloppen. Je ervaart steeds minder plezier in je baan of eigen bedrijf. Of je wordt in je relatie(s) geconfronteerd met een gebrek aan verbinding of een serieuze crisis.

Het wringt in je. Je weet dat je iets in jezelf en jouw leven te veranderen hebt. Maar wat? En hoe?

De oorzaak van jouw gemis aan verbinding en vervulling, is het gebrek aan verbinding met je hart. Je leeft nog teveel vanuit je hoofd en op wilskracht, zonder die essentiële verbinding met je hart. Terwijl daar de échte schat op jou wacht…

In je hart vindt je namelijk de antwoorden voor wat jou écht doet stralen. In je hart vindt je de liefde, die jouw relatie(s) werkelijk doet sprankelen.

Vol vreugde je bed uitspringen om je diepste purpose te leven én je diep verbonden voelen met je dierbaren, vraagt dus om een…

…Hartstocht!

Op deze tocht word je bewust waar(in) jij jezelf saboteert om je diepste verlangens te leven. Heel je (oude) pijn, zodat jij meer innerlijke rust ervaart. Leer je omgaan met de angsten die jou nu nog blokkeren. En laat je los wat wat niet meer bij je past; bepaald belemmerend gedrag, een ‘verlopen identiteit’ of heel concreet een relatie, baan/bedrijf of bepaalde omgeving.

Deze tocht die je maakt, is er dus vooral één van loslaten. Waardoor ruimte ontstaat voor vernieuwing én de kracht om nu wél keuzes te maken die jou diep vervullen. Het opent je hart en dat maakt de liefde vrij die je zoekt in je relatie(s). Kun je je voorstellen hoeveel meer verbinding en vervulling dat je gaat brengen?

Ben je klaar voor de verandering van je leven?

Hoe ik jou daarbij help

Op jouw Hartstocht begeleid ik je met individuele sessies richting het punt waarop jij de verbinding en vervulling ervaart die je zoekt. Volledig afgestemd op jou en wat jij nodig hebt, neem ik je stap voor stap mee in jouw proces. En:

 • Word je bewust van jezelf en jouw huidige (vastgelopen) situatie;

 • Laat je in een veilige ruimte je (oude) pijn los;

 • Leer je om je eigen emoties te voelen en dragen;

 • Leer je luisteren naar je intuïtie; de stem van je hart over wat klopt voor jou;

 • Vervul je vanuit kracht en zelfvertrouwen steeds makkelijker je werkelijke behoeftes;

 • Kun je vanuit kwetsbaarheid steeds makkelijker verbinden met je dierbaren;

 • Maak je keuzes die je leven duurzaam meer verbinding en vervulling brengen.

Binnen en buiten

De positieve effecten van wandelen in de natuur, hebben zich ruimschoots bewezen. Het kalmeert en verheldert je geest en verfrist je lichaam. Daarom kun je tijdens een traject met mij, naast sessies binnen, ook kiezen voor wandel-coach sessies buiten. Dus doen wandelen, buiten zijn en natuur jou ook vaak goed? Trek dan je wandelschoenen aan en ga mee de diepte in, terwijl je ontspannen in beweging bent!

Wie ik ben

Empathisch – Confronterend – Intuïtief – Humor

Met een diploma bedrijfskunde op zak, mooie posities in het bedrijfsleven, sporten op hoog niveau en een rijk gevuld sociaal leven, dacht ik het ooit goed voor elkaar te hebben. Maar de uiterlijke schijn bedroog: in essentie miste ik iets…

Ik voelde me weinig vervuld in m’n werk. Ervaarde steeds vaker een gebrek aan verdieping in m’n relaties. En had een bak aan emoties weggestopt. Eigenlijk stond ik nauwelijks in verbinding met mezelf.

Gelukkig kwam in 2012 m’n eerste coach op m’n pad en ontdekte ik een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling. In de jaren die volgden ging ik via verschillende opleidingen, healings en retraites met mezelf aan de slag en kwam ik stap voor stap weer in verbinding met m’n emoties, intuïtie en werkelijke verlangens.

En dat veranderde zo’n beetje m’n hele leven. Ik nam afscheid van relaties en omgevingen die me niet meer dienden. Verhuisde naar een compleet nieuwe plek, dichter bij de natuur. Stapte uit het bedrijfsleven om als zelfstandig coach m’n werkelijke purpose te leven. En na jaren van samenwonen, besloten m’n partner en ik voor een meer autonome latrelatie te gaan.

Met veel passie en bezieling help ik nu andere mensen bij de verandering van hun leven richting échte verbinding en vervulling. Ben je klaar voor jouw reis?

0
jaar zelf in ont-wikkeling
0
jaar professioneel coach
0+
mensen begeleid

Samengewerkt o.a. met:

Zij gingen je voor

Jeetje, wat heeft Jeffrey mij in een relatief korte tijd veel inzicht gegeven. Ik had flinke uitdagingen op persoonlijk vlak maar door reflectie en pittige opdrachten had ik het al snel weer op een rijtje. We hebben hard gewerkt, gelachen en gehuild maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zit weer super in mijn vel en ben dankbaar.

Jordy Dekker, Ondernemer

Jeffrey heeft mij vanuit verbinding gecoacht, zonder daarbij te vervallen in empathische softheid. Ik vond de coaching spannend, ongemakkelijk, confronterend en ontzettend verhelderend. Jeffrey heeft mij echt geholpen.

Eva van Mourik , Hoofd P&O

Wat ik het meest waardeer aan onze gesprekken is dat Jeffrey eerlijk en oprecht is en de vinger op de zere plek durft te leggen, ook op momenten dat dit voor mij lastig was. Ik raad Jeffrey ten zeerste aan als coach voor groeitrajecten op persoonlijk én professioneel vlak.

Reyndert Coppelmans, VP Marketing

Dus wil jij ook..

 • Een staat van innerlijke rust, vertrouwen en vreugde bereiken?

 • Met zelfvertrouwen en kracht jouw unieke purpose in de wereld brengen?

 • Een diepere liefde voor jezelf, je partner en anderen voelen?

 • Het gevoel dat je LEEFT in plaats van OVERLEEFT?

Praktisch

 • Kennismakinggesprek: kosteloos.

 • Traject op offertebasis v.a. 5 sessies.

 • Tarieven v.a. € 135,- tot € 165,- excl. btw per uur*, o.b.v functieniveau.

 • Locatie: fysiek (Amersfoort), in de natuur of online.

         *Voor particulieren zijn de tarieven incl. btw.

Meer informatie?

Wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen? Of heb je een andere vraag?
Neem dan telefonisch contact met op (06-12820718) of vul het onderstaande formulier in. Dan neem ik z.s.m. contact met je op.
  Wil je op de hoogte blijven?