Ervaringen van anderen 

Vanaf het eerste moment had ik een super klik met Jeffrey en voelde me altijd vrij en zeer op m’n gemak bij ‘m. Hij liet me mezelf zijn zonder masker en wanneer ik dat masker toch opzette, had hij dat meteen door. Ongelooflijk hoe goed hij kan aanvoelen wat er werkelijk is.. De inzichten die ik heb gekregen, waren echt heel bijzonder. Door steeds kleine stapjes te nemen, heeft hij me geholpen om m’n ware ik tevoorschijn te laten komen. Een aanrader voor iedereen! 

Jacoliem Dekker-Bos

Ondernemer

Max Veldman

Teamlead Corporate Recruitment | JEX

Vanaf moment 1 heb ik dit traject als zeer prettig ervaren. Jeffrey is iemand die je snel op je gemak stelt en makkelijk een vertrouwelijke omgeving schept om gevoelige zaken te kunnen bespreken. Hij is oprecht geïnteresseerd in de ander en daarnaast zeer vaardig in aanvoelen waar het echte probleem zit. Hij weet dit op te volgen met meerdere technieken om aan de slag te gaan op gevoelsniveau. Dit traject heeft mij als mens meer rust in mijn leven gebracht wat zich vertaalt naar een verbetering op allerlei vlakken, van relaties tot werk.

Ik heb pittige maar mooie sessies gehad met Jeffrey, waarbij ik echt aan het denken werd gezet en openbrak. Daardoor kwam ik dichter tot mijn kern en heb mijzelf beter leren kennen; een eindeloze zoektocht waar Jeffrey mij flink wat stappen in heeft laten zetten. Enorm dankbaar ben ik daarvoor!

Djoeah Schiebel 

Ecologisch Adviseur | Bureau Endemica

Ben Hobbel
Operationeel manager | Rijnders Autogroep

Voor mij zijn de gesprekken zeer waardevol geweest. Jeffrey hield daarin de spiegel voor en prikte zo door al mijn overtuigingen en sabotagetechnieken heen. De familieopstelling die we samen gedaan hebben om de dingen terug te geven bij degene waar ze horen, was pittig maar enorm helpend. Ik kon daardoor weer het jongetje zijn. Dank je wel Jeffrey!

Jeffrey heeft een open persoonlijkheid en creëert een veilige sfeer. Hij heeft het vermogen om op een zachte manier confronterende vragen te stellen en valt niet voor afleidingsmanoeuvres wanneer het lastig of pijnlijk wordt. Jeffrey kan je heel snel doorgronden en met een vleugje humor zorgt hij ervoor dat gesprekken niet te zwaar worden. Dit alles maakt de coaching ontzettend fijn en waardevol.

Charlotte van Velde

Storemanager | Tables by TIM

Anoniem

Jeffrey heeft in zijn stijl van coachen een verfrissende aanpak. Kenmerkend daarin vind ik het toepassen van diverse technieken en het confronteren met een knipoog waardoor er in een open sfeer veel gezegd kan worden. Elk belangrijke elementen voor mij in een goede coach. Het heeft mij de uitdagingen op mijn pad helpen relativeren en mij bewust helpen maken van mijn plaats in mijn wereld.

Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Bij Jeffrey kan je alles kwijt. Voor mij zijn vertrouwen en acceptatie hele belangrijke eigenschappen van een goede coach; dit heeft Jeffrey mij gegeven en daar wil ik je oprecht voor bedanken. De manier waarop jij naar bepaalde vraagstukken kijkt en jouw licht daarop laat schijnen, heeft mij tot andere inzichten gebracht. Ik zocht een gesprekspartner die mij verder kon helpen vanuit gelijkwaardigheid en oprechte interesse en die heb ik in Jeffrey gevonden.

Daniel van den Berg

Medewerker Defensie

Jordy Visser

Ondernemer

Jeetje, wat heeft Jeffrey mij in een relatief korte tijd veel inzicht gegeven. Ik had flinke uitdagingen op persoonlijk vlak maar door reflectie en pittige opdrachten had ik het al snel weer op een rijtje. We hebben hard gewerkt, gelachen en gehuild maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zit weer super in mijn vel en ben dankbaar.

Zonder uitzondering komen onze consultants beter, fitter en scherper uit het coachingstraject met Jeffrey. Ik zie mensen weer opbloeien, keuzes maken in hun leven en het oprechte plezier in hun baan en leven terugvinden. Jeffrey is een oprecht en puur mens; een vakidioot die zijn leven heeft omgegooid en zo heeft ingericht om anderen te helpen. 

Sven de Jong

Business Unit Manager | Brunel

Reyndert Coppelmans

VP of Marketing | Reveal – Zylab

Wat ik het meest waardeer aan onze gesprekken is dat Jeffrey eerlijk en oprecht is en de vinger op de zere plek durft te leggen, ook op momenten dat dit voor mij lastig was. Ik raad Jeffrey ten zeerste aan als coach voor groeitrajecten op persoonlijk én professioneel vlak.

Jeffrey heeft mij vanuit verbinding gecoacht, zonder daarbij te vervallen in empathische softheid. Ik vond de coaching spannend, ongemakkelijk, confronterend en ontzettend verhelderend. Jeffrey heeft mij echt geholpen.

Eva van Mourik

Hoofd P&O | PCPO

Robin Brueren

Leerkracht | Kleur-Rijk

Het waren prettige gesprekken waarbij ik volkomen mezelf kon zijn. Jeffrey heeft aan een half woord genoeg. Zijn reacties of vragen zette mij mooi aan het denken en dit zorgde ervoor dat onze gesprekken prettig verliepen. Ik ben heel blij met de innerlijke rust die dit traject mij heeft opgeleverd. Stil staan bij wat nu belangrijk is, dicht bij mezelf blijven en persoonlijk groeien. Ik ben trots op mijn persoonlijke groei, dank Jeffrey!

Wat ik als erg prettig heb ervaren is de veilige, betrouwbare en ongedwongen omgeving die Jeffrey creëert. Jeffrey luistert goed, hij oordeelt niet, is geduldig, eerlijk en oprecht. Na elk gesprek kon ik weer stappen vooruitzetten, op werkgebied en in privésfeer. Ik kan het iedereen aanraden!

Loy Smith

Recruiter | Politie

Kevin van Zanten

Ondernemer | Vazaro Vastgoed

Door de individuele coaching heb ik mezelf echt leren kennen, wat mij enorm geholpen heeft op zowel privé als op zakelijk gebied. Tijdens de gesprekken met Jeffrey voelde ik mij begrepen en was het ook zeker meer dan eens confronterend – de spreekwoordelijke spiegel werd mij voorgehouden. Ik beveel je hem van harte aan!

Het coachtraject was een fijne ondersteuning tijdens een beweeglijke periode binnen mijn masterstudie. In een langdurige stage kon ik gemakkelijk de tools proberen toe te passen die Jeffrey mij aanreikte. De gesprekken zorgden bovendien voor reflectie op momenten van onzekerheid. Jeffrey is niet bang om te improviseren qua opdrachten of van onderwerp te veranderen. Hij is ook niet bang om zijn eigen ervaringen op tafel te gooien, wat de gesprekken heel menselijk maakt. Niet alleen de vraag waar ik het coachtraject mee binnen kwam is beantwoord, ik ben ook enorm gegroeid.

Niki Keijser

ANIOS Revalidatiegeneeskunde | Rijnstate

Loc Ly

Ondernemer

In zijn manier van coachen wist hij al in het eerste gesprek de vinger op de zere plek te leggen. Hij liet me stilstaan bij waar ik moeite mee had en heeft me op die manier echt verder geholpen. Ik kan nu met meer liefde naar mezelf kijken en sta veel positiever in het leven.

De coaching heeft me een balans doen vinden tussen het onderdrukken van emotie en het extreem reageren en ik kan steeds beter met moeilijke situaties omgaan. Ik ben nog steeds actief bezig met de tips die ik van Jeffrey heb gekregen en merk dat ik me steeds vrijer voel.

Shirley Aksel

Teamleider Sales | Bechtle Hoofddorp

Wil je op de hoogte blijven?