Ervaringen van anderen 

Vanaf het eerste moment had ik een super klik met Jeffrey en voelde me altijd vrij en zeer op m’n gemak bij ‘m. Hij liet me mezelf zijn zonder masker en wanneer ik dat masker toch opzette, had hij dat meteen door. Ongelooflijk hoe goed hij kan aanvoelen wat er werkelijk is.. De inzichten die ik heb gekregen, waren echt heel bijzonder. Door steeds kleine stapjes te nemen, heeft hij me geholpen om m’n ware ik tevoorschijn te laten komen. Een aanrader voor iedereen! 

Jacoliem Dekker-Bos

Anoniem

Jeffrey heeft in zijn stijl van coachen een verfrissende aanpak. Kenmerkend daarin vind ik het toepassen van diverse technieken en het confronteren met een knipoog waardoor er in een open sfeer veel gezegd kan worden. Elk belangrijke elementen voor mij in een goede coach. Het heeft mij de uitdagingen op mijn pad helpen relativeren en mij bewust helpen maken van mijn plaats in mijn wereld.

Vanaf moment 1 heb ik dit traject als zeer prettig ervaren. Jeffrey is iemand die je snel op je gemak stelt en makkelijk een vertrouwelijke omgeving schept om gevoelige zaken te kunnen bespreken. Hij is oprecht geïnteresseerd in de ander en daarnaast zeer vaardig in aanvoelen waar het echte probleem zit. Hij weet dit op te volgen met meerdere technieken om aan de slag te gaan op gevoelsniveau. Dit traject heeft mij als mens meer rust in mijn leven gebracht wat zich vertaalt naar een verbetering op allerlei vlakken, van relaties tot werk.

Max Veldman

Charlotte van Velde

Jeffrey heeft een open persoonlijkheid en creëert een veilige sfeer. Hij heeft het vermogen om op een zachte manier confronterende vragen te stellen en valt niet voor afleidingsmanoeuvres wanneer het lastig of pijnlijk wordt. Jeffrey kan je heel snel doorgronden en met een vleugje humor zorgt hij ervoor dat gesprekken niet te zwaar worden. Dit alles maakt de coaching ontzettend fijn en waardevol.

Jeetje, wat heeft Jeffrey mij in een relatief korte tijd veel inzicht gegeven. Ik had flinke uitdagingen op persoonlijk vlak maar door reflectie en pittige opdrachten had ik het al snel weer op een rijtje. We hebben hard gewerkt, gelachen en gehuild maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zit weer super in mijn vel en ben dankbaar.

Jordy Visser

Manouk Balk

Dit traject kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Wat heb ik veel gehad aan de gesprekken met Jeffrey, die echt tot de kern wist te komen. Ik heb nu veel meer rust en zelfvertrouwen gekregen. Ik kan het iedereen aanraden!

Zonder uitzondering komen onze consultants beter, fitter en scherper uit het coachingstraject met Jeffrey. Ik zie mensen weer opbloeien, keuzes maken in hun leven en het oprechte plezier in hun baan en leven terugvinden. Jeffrey is een oprecht en puur mens; een vakidioot die zijn leven heeft omgegooid en zo heeft ingericht om anderen te helpen. 

Sven de Jong

Reyndert Coppelmans

Wat ik het meest waardeer aan onze gesprekken is dat Jeffrey eerlijk en oprecht is en de vinger op de zere plek durft te leggen, ook op momenten dat dit voor mij lastig was. Ik raad Jeffrey ten zeerste aan als coach voor groeitrajecten op persoonlijk én professioneel vlak.

Jeffrey heeft mij vanuit verbinding gecoacht, zonder daarbij te vervallen in empathische softheid. Ik vond de coaching spannend, ongemakkelijk, confronterend en ontzettend verhelderend. Jeffrey heeft mij echt geholpen.

Eva van Mourik

Sumie Canbay

Dit coachingstraject begonnen om meer plezier in mijn werk te krijgen. Jeffrey voelt precies aan wat jij nodig hebt, ook als jij dat zelf nog niet inziet. Heb er veel zelfinzicht en energie aan overgehouden. Ik kijk nu op een andere manier naar werk en mezelf. Een echte aanrader dus.

Jeffrey daagt je op een rustige manier uit om op je eigen tempo stappen te zetten. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mijn valkuilen heb leren herkennen zodat ik hier bewust mee aan de slag kan gaan. Dit terwijl ik eerder veel moeite had om patronen te ontdekken en de vinger op de zere plek te leggen.

Cars Joosten

Twan Wellenberg

Erg prettig traject gehad met Jeffrey. Gemoedelijk, waardoor je ook echt open kan zijn. Heeft kennis van zaken en legt ook de focus op datgeen waar jij behoefte aan hebt, zelfs wanneer je dit zelf nog niet weet ;). Super tevreden!

Ik heb pittige maar mooie sessies gehad met Jeffrey, waarbij ik echt aan het denken werd gezet en openbrak. Daardoor kwam ik dichter tot mijn kern en heb mijzelf beter leren kennen; een eindeloze zoektocht waar Jeffrey mij flink wat stappen in heeft laten zetten. Enorm dankbaar ben ik daarvoor!

Djoeah Schiebel 

Aniek Peters

Ik heb een individueel coachtraject gevolgd bij Jeffrey en ik ben echt een stap verder gekomen! De sessies waren soms confronterend, maar ik voelde me altijd erg begrepen door hem. De opdrachten en oefeningen die ik kreeg, pasten goed in mijn ontwikkelplaatje. En ook de boeken die mij werden aangeraden, hebben mij verder geholpen. Het heeft me meer vertrouwen in mezelf gebracht en ik durf nu beter mijn wensen aan te geven.

De afgelopen 9 maanden heb ik met Jeffrey opgetrokken, hij heeft mij doortastend en persoonlijk kunnen helpen met mijn thema’s. Ik heb de coaching als laagdrempelig en ongedwongen ervaren, volledig gericht op wat er voor mij nodig was om stappen te zetten.

Christiaan Voogt

Robin Brueren

Het waren prettige gesprekken waarbij ik volkomen mezelf kon zijn. Jeffrey heeft aan een half woord genoeg. Zijn reacties of vragen zette mij mooi aan het denken en dit zorgde ervoor dat onze gesprekken prettig verliepen. Ik ben heel blij met de innerlijke rust die dit traject mij heeft opgeleverd. Stil staan bij wat nu belangrijk is, dicht bij mezelf blijven en persoonlijk groeien. Ik ben trots op mijn persoonlijke groei, dank Jeffrey!

Jeffrey heeft een persoonlijk programma voor mij samengesteld. De combinatie van gesprekken en (online) lessen heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen handelen. Inzichten waardoor ik mijzelf beter heb leren kennen en bewuster ben gaan handelen.

Gerard Verelst

Loy Smith

Wat ik als erg prettig heb ervaren is de veilige, betrouwbare en ongedwongen omgeving die Jeffrey creëert. Jeffrey luistert goed, hij oordeelt niet, is geduldig, eerlijk en oprecht. Na elk gesprek kon ik weer stappen vooruitzetten, op werkgebied en in privésfeer. Ik kan het iedereen aanraden!

Door de coaching ben ik veel beter in staat mijn eigen gedrag te herkennen, te erkennen maar ook te accepteren. Samen met Jeffrey heb ik kunnen inzien hoe ik gevormd ben tot wie ik ben en hoe ik beïnvloed word door mijn omgeving. Hierdoor ben ik meer oké met mijzelf en heb ik veel meer rust en zelfvertrouwen.

Teun Willink

David Brandhorst

Door de gesprekken kom ik er steeds meer en meer achter wie ik ben. Waarom ik bepaalde keuzes maak. Waarom ik bepaalde karaktereigenschappen heb en hoe ik deze inzet. Door de gesprekken leer ik anders kijken naar bepaalde situaties en hoe ik er mee kan omgaan. Het is fijn om met Jeffrey in gesprek te gaan en doe dit nu dus alweer twee jaar met veel plezier.

Door de individuele coaching heb ik mezelf echt leren kennen, wat mij enorm geholpen heeft op zowel privé als op zakelijk gebied. Tijdens de gesprekken met Jeffrey voelde ik mij begrepen en was het ook zeker meer dan eens confronterend – de spreekwoordelijke spiegel werd mij voorgehouden. Ik beveel je hem van harte aan!

Kevin van Zanten

Niki Keijser

Het coachtraject was een fijne ondersteuning tijdens een beweeglijke periode binnen mijn masterstudie. In een langdurige stage kon ik gemakkelijk de tools proberen toe te passen die Jeffrey mij aanreikte. De gesprekken zorgden bovendien voor reflectie op momenten van onzekerheid. Jeffrey is niet bang om te improviseren qua opdrachten of van onderwerp te veranderen. Hij is ook niet bang om zijn eigen ervaringen op tafel te gooien, wat de gesprekken heel menselijk maakt. Niet alleen de vraag waar ik het coachtraject mee binnen kwam is beantwoord, ik ben ook enorm gegroeid.

In zijn manier van coachen wist hij al in het eerste gesprek de vinger op de zere plek te leggen. Hij liet me stilstaan bij waar ik moeite mee had en heeft me op die manier echt verder geholpen heeft. Ik kan nu met meer liefde naar mezelf kijken en sta veel positiever in het leven.

Loc Ly

Shirley Aksel

De coaching heeft me een balans doen vinden tussen het onderdrukken van emotie en het extreem reageren en ik kan steeds beter met moeilijke situaties omgaan. Ik ben nog steeds actief bezig met de tips die ik van Jeffrey heb gekregen en merk dat ik me steeds vrijer voel.

Wil je op de hoogte blijven?