Ervaringen van anderen 

Peter Beurskens

Product manager | Modiform

Jeffrey heeft mij begeleid in mijn zoektocht om te leven vanuit mijn kracht. Hij is in staat om in een warme en veilige omgeving de rode draad te vinden op het diepste niveau en zo de juiste hulp te bieden. Zo leerde ik o.a. om mezelf meer te waarderen en emoties te (h)erkennen en zo vanuit mijn denken tot mijn hart te komen. Jeffrey werkt vanuit gevoel; geen vaste structuren en modellen, maar puur luisteren naar wat er bij je speelt in het moment en daarop anticiperen. Kortom, Jeffrey is een topper, een absolute aanrader!

Vanaf het eerste moment had ik een super klik met Jeffrey en voelde me altijd vrij en zeer op m’n gemak bij ‘m. Hij liet me mezelf zijn zonder masker en wanneer ik dat masker toch opzette, had hij dat meteen door. Ongelooflijk hoe goed hij kan aanvoelen wat er werkelijk is.. De inzichten die ik heb gekregen, waren echt heel bijzonder. Door steeds kleine stapjes te nemen, heeft hij me geholpen om m’n ware ik tevoorschijn te laten komen. Een aanrader voor iedereen! 

Jacoliem Dekker-Bos

Ondernemer

Max Veldman

Teamlead Corporate Recruitment | JEX

Vanaf moment 1 heb ik dit traject als zeer prettig ervaren. Jeffrey is iemand die je snel op je gemak stelt en makkelijk een vertrouwelijke omgeving schept om te werken op gevoelsniveau. Dit traject heeft mij als mens meer rust in mijn leven gebracht wat zich vertaalt naar een verbetering op allerlei vlakken, van relaties tot werk.

Ik heb pittige maar mooie sessies gehad met Jeffrey, waarbij ik echt openbrak. Daardoor kwam ik dichter tot mijn kern en heb ik mijzelf beter leren kennen; een eindeloze zoektocht waar Jeffrey mij flink wat stappen in heeft laten zetten. Enorm dankbaar ben ik daarvoor!

Djoeah Schiebel 

Ecologisch Adviseur | Bureau Endemica

Ben Hobbel
Operationeel manager | Rijnders Autogroep

Voor mij is dit traject zeer waardevol geweest. Jeffrey hield daarin de spiegel voor en prikte zo door al mijn overtuigingen en sabotagetechnieken heen. De familieopstelling die we samen gedaan hebben om de dingen terug te geven bij degene waar ze horen, was pittig maar enorm helpend. Ik kon daardoor weer het (verloren) jongetje zijn. Dank je wel Jeffrey!

Jeffrey heeft mij vanuit verbinding begeleid, zonder daarbij te vervallen in empathische softheid. Ik vond het traject spannend, ongemakkelijk, confronterend en ontzettend verhelderend. Jeffrey heeft mij echt geholpen.

Eva van Mourik

Hoofd P&O | PCPO

Anoniem

Dit traject heeft mij de uitdagingen op mijn pad helpen relativeren en mij bewust gemaakt van mijn plaats in mijn wereld.

Ik heb dit traject als zeer prettig ervaren. Ik zocht iemand die mij verder kon helpen vanuit gelijkwaardigheid en oprechte interesse en die heb ik in Jeffrey gevonden. De manier waarop jij jouw licht laat schijnen op bepaalde vraagstukken heeft mij tot andere inzichten gebracht. Daar wil ik je oprecht voor bedanken!

Daniel van den Berg

Medewerker Defensie

Reyndert Coppelmans

VP of Marketing | Reveal – Zylab

Wat ik het meest waardeer aan ons traject is dat Jeffrey eerlijk en oprecht is en de vinger op de zere plek durft te leggen, ook op momenten dat dit voor mij lastig was. 

Jeffrey heeft een open persoonlijkheid en creëert een veilige sfeer. Hij heeft het vermogen om op een zachte manier confronterende vragen te stellen en valt niet voor afleidingsmanoeuvres wanneer het lastig of pijnlijk wordt. Jeffrey kan je heel snel doorgronden en met een vleugje humor zorgt hij ervoor dat sessies niet te zwaar worden. Dit alles maakte het traject ontzettend fijn en waardevol.

Charlotte van Velde

Storemanager | Tables by TIM

Jordy Visser

Ondernemer

Jeetje, wat heeft Jeffrey mij in een relatief korte tijd veel inzicht gegeven. Ik had flinke uitdagingen op persoonlijk vlak maar door reflectie en pittige opdrachten had ik het al snel weer op een rijtje. We hebben hard gewerkt, gelachen en gehuild maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zit weer super in mijn vel en ben dankbaar.

Zonder uitzondering komen onze consultants beter, fitter en scherper uit het traject met Jeffrey. Ik zie mensen weer opbloeien, keuzes maken in hun leven en het oprechte plezier in hun baan en leven terugvinden. Jeffrey is een oprecht en puur mens; een vakidioot die zijn leven heeft omgegooid en zo heeft ingericht om anderen te helpen. 

Sven de Jong

Business Unit Manager | Brunel

Robin Brueren

Leerkracht | Kleur-Rijk

Het was een prettig traject waarbij ik volkomen mezelf kon zijn. Jeffrey heeft aan een half woord genoeg.. Ik ben heel blij met de innerlijke rust die dit traject mij heeft opgeleverd. Stil staan bij wat nu belangrijk is, dicht bij mezelf blijven en persoonlijk groeien. Ik ben trots op mijn ontwikkeling, dank Jeffrey!

Wat ik als erg prettig heb ervaren is de veilige, betrouwbare en ongedwongen omgeving die Jeffrey creëert. Jeffrey luistert goed, hij oordeelt niet, is geduldig, eerlijk en oprecht. Na elke sessie kon ik weer stappen vooruitzetten, op werkgebied en in privé-sfeer. Ik kan het iedereen aanraden!

Loy Smith

Recruiter | Politie

Kevin van Zanten

Ondernemer | Vazaro Vastgoed

Door dit traject heb ik mezelf echt leren kennen wat mij enorm geholpen heeft op zowel privé als op professioneel gebied. Tijdens de sessies met Jeffrey voelde ik me begrepen en was het ook zeker meer dan eens confronterend – de spreekwoordelijke spiegel werd mij voorgehouden. Ik beveel je hem van harte aan!

Dit traject was een fijne ondersteuning tijdens een beweeglijke periode binnen mijn masterstudie. De sessies zorgden voor reflectie op momenten van onzekerheid. Jeffrey is niet bang om zijn eigen ervaringen op tafel te gooien, wat de sessies heel menselijk maken. Niet alleen de vraag waar ik het traject mee binnenkwam is beantwoord, ik ben ook enorm gegroeid. Dank je wel!

Niki Keijser

Basisarts | Ggz Centraal

Loc Ly

Ondernemer

In zijn manier van begeleiden wist hij al in het eerste gesprek de vinger op de zere plek te leggen. Hij liet me stilstaan bij waar ik moeite mee had en heeft me op die manier echt verder geholpen. Ik kan nu met meer liefde naar mezelf kijken en sta veel positiever in het leven.

Dit traject heeft me een balans doen vinden tussen het onderdrukken van emoties en het extreem reageren en ik kan steeds beter met moeilijke situaties omgaan. Hierdoor voel ik me steeds vrijer.

Shirley Aksel

Teamleider Sales | Bechtle Hoofddorp

Wil je op de hoogte blijven?