Stress & burn-out coaching

Richting een leven vanuit je hart.

Op wilskracht krijg je vaak veel voor elkaar. Blijven groeien in je werk of eigen bedrijf, vol energie al je relaties onderhouden én wellicht ook je gezin draaiende houden: dat gaat jou normaal gesproken altijd prima af.

Hoe vervelend is het dan om te moeten constateren dat dit je allemaal steeds moeizamer afgaat?!

Dat je je steeds vaker vermoeid voelt. Futloos. Prikkelbaar. Onrustig. En een algeheel gevoel van minder zin in ‘de dingen’ hebben.

Je stressniveau is in het ‘oranje’ geschoten of wellicht zelfs al in het ‘rood’. Je lichaam trekt in ieder geval aan de bel en op wilskracht ga je jezelf hier niet meer uit redden.

Het is tijd om je klachten serieus te nemen en daarom ben je nu hier.

Op wilskracht krijg je vaak veel voor elkaar. Blijven groeien in je werk of eigen bedrijf, vol energie al je relaties onderhouden én wellicht ook je gezin draaiende houden: dat gaat jou normaal gesproken altijd prima af.

Hoe vervelend is het dan om te moeten constateren dat dit je allemaal steeds moeizamer afgaat?!

Dat je je steeds vaker vermoeid voelt. Futloos. Prikkelbaar. Onrustig. En een algeheel gevoel van minder zin in ‘de dingen’ hebben.

Je stressniveau is in het ‘oranje’ geschoten of wellicht zelfs al in het ‘rood’. Je lichaam trekt in ieder geval aan de bel en op wilskracht ga je jezelf hier niet meer uit redden.

Het is tijd om je klachten serieus te nemen en daarom ben je nu hier.

Je klachten hebben een boodschap voor je: je loopt uit de pas in je eigen leven. En zorgt niet goed voor jezelf. Je volgt een pad dat niet helemaal de jouwe is, maar waar je wellicht nog wel een bepaalde zekerheid en identiteit aan ontleend. Je leeft nog teveel vanuit je hoofd en op wilskracht..

Wat jij nodig hebt, is verbinding met je hart.

Want zonder de essentiële verbinding met je hart, leef je niet jouw leven. Volg je niet jouw pad. En pleeg je op een zeker moment roofbouw op jezelf.

Het is dus tijd om jezelf serieus te gaan nemen. Zelfzorg tot een prioriteit te maken. En te gaan luisteren naar je hart.

Zodat jij je diepere verlangens gaat leven en weer de energie en levenslust voelt, waar je zo naar verlangt. 

Om jou weer vol energie in tune met je eigen leven te krijgen, werken we allereerst aan jouw fysieke -en mentaal-emotionele herstel. Je ontdekt wat jou helpt om stap voor stap je energie te herwinnen en maakt keuzes die jou daarin ondersteunen.

Je wordt bewust waar(in) jij jezelf saboteert om goed voor jezelf te zorgen en je diepste verlangens te leven.

En je laat los wat niet meer bij je past; bepaald belemmerend gedrag, een ‘verlopen identiteit’ of heel concreet een relatie, baan/bedrijf of bepaalde omgeving.

In dit loslaten ontstaat ruimte voor vernieuwing én de kracht om nu wél keuzes te maken die jou zelfliefde en vervulling brengen.

Kun je je voorstellen hoeveel meer energie dat je gaat geven?

Hoe ik jou daarbij help

Volledig afgestemd op jou en wat jij stap voor stap nodig hebt, begeleid ik je met individuele sessies richting het punt van hernieuwde energie, regie over je leven en werkelijke vervulling. En:

 • Herstel je van de fysieke klachten, die jou op dit moment belemmeren;

 • Word je bewust van je belemmerende (gedrags)patronen in relatie tot je klachten;

 • Leer je jouw huidige, vastgelopen situatie accepteren;

 • Leer je om de emoties die je situatie bij je losmaken, te voelen en dragen;

 • Leer je luisteren naar je intuïtie; de stem van je hart over wat nu klopt voor jou;

 • Vervul je vanuit hernieuwde kracht steeds makkelijker je werkelijke behoeftes;

 • Maak je keuzes die je leven duurzaam meer verbinding en vervulling brengen.

Binnen en buiten

De positieve effecten van wandelen in de natuur, hebben zich ruimschoots bewezen. Het kalmeert en verheldert je geest en verfrist je lichaam. Daarom kun je – wanneer jouw klachten dat toelaten – tijdens een stress -en burn-out traject met mij, naast sessies binnen, ook kiezen voor wandel-coach sessies buiten. Dus doen wandelen, buiten zijn en natuur jou ook vaak goed? Trek dan je wandelschoenen aan en ga mee de diepte in, terwijl je ontspannen in beweging bent!

Wie ik ben

Empathisch – Confronterend – Intuïtief – Humor

Met een diploma bedrijfskunde op zak, mooie posities in het bedrijfsleven, sporten op hoog niveau en een rijk gevuld sociaal leven, dacht ik het ooit goed voor elkaar te hebben. Maar de uiterlijke schijn bedroog: in essentie miste ik iets…

Ik voelde me weinig vervuld in m’n werk. Ervaarde steeds vaker een gebrek aan verdieping in m’n relaties. En had een bak aan emoties weggestopt. Eigenlijk stond ik nauwelijks in verbinding met mezelf.

Gelukkig kwam in 2012 m’n eerste coach op m’n pad en ontdekte ik een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling. In de jaren die volgden ging ik via verschillende opleidingen, healings en retraites met mezelf aan de slag en kwam ik stap voor stap weer in verbinding met m’n emoties, intuïtie en werkelijke verlangens.

En dat veranderde zo’n beetje m’n hele leven. Ik nam afscheid van relaties en omgevingen die me niet meer dienden. Verhuisde naar een compleet nieuwe plek, dichter bij de natuur. Stapte uit het bedrijfsleven om als zelfstandig coach m’n werkelijke purpose te leven. En na jaren van samenwonen, besloten m’n partner en ik voor een meer autonome latrelatie te gaan.

Met veel passie en bezieling help ik nu andere mensen bij de verandering van hun leven richting échte verbinding en vervulling. Ben je klaar voor jouw reis?

0
jaar zelf in ont-wikkeling
0
jaar professioneel coach
0+
mensen begeleid

Samengewerkt o.a. met:

Ervaringen van anderen

Jeetje, wat heeft Jeffrey mij in een relatief korte tijd veel inzicht gegeven. Ik had flinke uitdagingen op persoonlijk vlak maar door reflectie en pittige opdrachten had ik het al snel weer op een rijtje. We hebben hard gewerkt, gelachen en gehuild maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zit weer super in mijn vel en ben dankbaar.

Jordy Dekker, Ondernemer

Zonder uitzondering komen onze consultants beter, fitter en scherper uit het coachingstraject met Jeffrey. Ik zie mensen weer opbloeien, keuzes maken in hun leven en het oprechte plezier in hun baan en leven terugvinden. 

Sven de Jong, Business Unit Manager

Wat ik het meest waardeer aan onze gesprekken is dat Jeffrey eerlijk en oprecht is en de vinger op de zere plek durft te leggen, ook op momenten dat dit voor mij lastig was. Ik raad Jeffrey ten zeerste aan als coach voor groeitrajecten op persoonlijk én professioneel vlak.

Reyndert Coppelmans, VP Marketing

Dus wil jij ook..

 • Weer vol energie en levenslust van het leven genieten?

 • Weer het gevoel dat je LEEFT in plaats van OVERLEEFT?

 • Vanuit zelfliefde écht goed voor jezelf kunnen zorgen?

 • Je diep vervuld voelen in wat je doet en in de relatie(s) die je hebt?

Praktisch

 • Kennismakinggesprek: kosteloos.

 • Traject op offertebasis v.a. 7 sessies.

 • Tarieven v.a. € 135,- tot € 165,- excl. btw per uur, o.b.v functieniveau.

 • Locatie: fysiek (Amersfoort), in de natuur of online.

Meer informatie?

Wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen? Of heb je een andere vraag?
Neem dan telefonisch contact met op (06-12820718) of vul het onderstaande formulier in. Dan neem ik z.s.m. contact met je op.
  Wil je op de hoogte blijven?