Individueel traject

Richting een licht leven met purpose.

Je wilt de weg naar binnen maken. Je hart volgen. Maar hoe lastig is dat soms toch? Om te midden van die constante ruis, druk en afleiding, je emoties te ervaren en je innerlijke waarheid te horen.

Dat kan nog een hele uitdaging zijn dus. Wat in een wereld die wordt geregeerd door ons ‘denken’ ook helemaal niet gek is: er is gewoonweg weinig ruimte voor ons gevoel. Terwijl ons gevoel dé ingang is om in ons hart te komen. Bij onze waarheid en diepste vervulling.

Je wilt de weg naar binnen maken. Je hart volgen. Maar hoe lastig is dat soms toch? Om te midden van die constante ruis, druk en afleiding, je emoties te ervaren en je innerlijke waarheid te horen.

Dat kan nog een hele uitdaging zijn dus. Wat in een wereld die wordt geregeerd door ons ‘denken’ ook helemaal niet gek is: er is gewoonweg weinig ruimte voor ons gevoel. Terwijl ons gevoel dé ingang is om in ons hart te komen. Bij onze waarheid en diepste vervulling.

Herken jij jezelf hierin?

 • Ik loop vast met stress -en burn-out klachten;

 • Ik mis purpose in m’n werk;

 • Ik mis verbinding in m’n relatie(s);

 • Ik ben in een relatiecrisis belandt;

 • Ik herken mezelf als (hoog)gevoelig persoon;

 • Ik heb pijnlijke gebeurtenissen nog geen plekje gegeven;

 • Ik wil m’n persoonlijke ontwikkeling verdiepen.

Waar jij ook tegenaan loopt; als jij de weg van je hart wilt gaan, dan ben je van harte welkom. En gaan we samen op pad om jou in verbinding met je binnenwereld te brengen; met je emoties en innerlijke waarheid.

Daarvoor creëer ik steeds een veilige ruimte waarbinnen jij emoties, verstoringen en (oude) pijn vanuit liefde en begrip kunt ervaren en helen. En spiegel ik je op gedrag waarmee jij jezelf bij je hart weghoudt. Hierdoor kom jij steeds dichter bij de kern, ontdek je wat klopt voor jou en kun je keuzes maken in lijn met je hartsverlangens.

Gedurende de periode dat we hier samen mee aan de slag gaan, werk ik steeds in het moment met wat er op dat moment in jou leeft. En breng je van daaruit naar de essentie. Daarin laat ik me leiden door m’n intuïtie. De ene keer komen we in gesprek tot de kern. Een andere keer via een bepaalde oefening. Whatever it takes to reach the heart..

Wat het je kan opleveren

 • Meer energie, innerlijke rust en helderheid;

 • Bewustwording over jezelf en je relatie(s);

 • Meer vervulling en zelfvertrouwen in wat je doet;

 • Meer rust en ruimte in je lijf door integratie van emoties;

 • Kracht om je sensitieve kwaliteiten te benutten;

 • Meer lichtheid en vreugde in hoe je het leven ervaart.

Zij gingen je voor

Vanaf moment 1 heb ik dit traject als zeer prettig ervaren. Jeffrey is iemand die je snel op je gemak stelt en makkelijk een vertrouwelijke omgeving schept om gevoelige zaken te kunnen bespreken. Hij weet dit op te volgen met meerdere technieken om aan de slag te gaan op gevoelsniveau. Dit traject heeft mij als mens meer rust in mijn leven gebracht wat zich vertaalt naar een verbetering op allerlei vlakken, van relaties tot werk.

Max Veltman, Teamlead Recruitment

Ik heb pittige maar mooie sessies gehad met Jeffrey, waarbij ik echt aan het denken werd gezet en openbrak. Daardoor kwam ik dichter tot mijn kern en heb mijzelf beter leren kennen; een eindeloze zoektocht waar Jeffrey mij flink wat stappen in heeft laten zetten. Enorm dankbaar ben ik daarvoor!

Djoeah Schiebel, Ecologisch adviseur

Voor mij zijn de sessies zeer waardevol geweest. Jeffrey hield daarin de spiegel voor en prikte zo door al mijn overtuigingen en sabotagetechnieken heen. De familieopstelling die we samen gedaan hebben om de dingen terug te geven bij degene waar ze horen, was pittig maar enorm helpend. Ik kon daardoor weer het jongetje zijn.

Ben Hobbel , Operationeel manager

Zij gingen je voor

Vanaf moment 1 heb ik dit traject als zeer prettig ervaren. Jeffrey is iemand die je snel op je gemak stelt en makkelijk een vertrouwelijke omgeving schept om gevoelige zaken te kunnen bespreken. Hij weet dit op te volgen met meerdere technieken om aan de slag te gaan op gevoelsniveau. Dit traject heeft mij als mens meer rust in mijn leven gebracht wat zich vertaalt naar een verbetering op allerlei vlakken, van relaties tot werk.

Max Veltman

Ik heb pittige maar mooie sessies gehad met Jeffrey, waarbij ik echt aan het denken werd gezet en openbrak. Daardoor kwam ik dichter tot mijn kern en heb mijzelf beter leren kennen; een eindeloze zoektocht waar Jeffrey mij flink wat stappen in heeft laten zetten. Enorm dankbaar ben ik daarvoor!

Djoeah Schiebel

Voor mij zijn de sessies zeer waardevol geweest. Jeffrey hield daarin de spiegel voor en prikte zo door al mijn overtuigingen en sabotagetechnieken heen. De familieopstelling die we samen gedaan hebben om de dingen terug te geven bij degene waar ze horen, was pittig maar enorm helpend. Ik kon daardoor weer het jongetje zijn.

Ben Hobbel

Praktisch

Als je interesse hebt in dit traject, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in (fysiek/online) om jouw vraag te bespreken en te ontdekken of er een klik is. Bij een wederzijds goed gevoel, ontvang je van mij een (zakelijke) offerte met het aantal sessies en kosten. Na jouw akkoord plannen we de eerste sessie in, die in overleg plaatsvindt op locatie in Amersfoort/Kootwijk/de natuur of online.

Tarief

 • € 135,- tot € 165,- excl. btw per uur o.b.v. functieniveau.

* Voor particulieren is het tarief incl. btw. 
** Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn. Voor mensen met een netto inkomen lager dan € 27.500 per jaar, bied ik een aangepast, lager tarief aan. Stuur me een mailtje als je daar gebruik van wilt maken. 

Praktisch

Als je interesse hebt in dit traject, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in (fysiek/online) om jouw vraag te bespreken en te ontdekken of er een klik is. Bij een wederzijds goed gevoel, ontvang je van mij een (zakelijke) offerte met het aantal sessies en kosten. Na jouw akkoord plannen we de eerste sessie in, die in overleg plaatsvindt op locatie in Amersfoort/Kootwijk/de natuur of online.

Tarief

 • € 135,- tot € 165,- excl. btw per uur o.b.v. functieniveau.

* Voor particulieren is het tarief incl. btw. 
** Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn. Voor mensen met een netto inkomen lager dan € 27.500 per jaar, bied ik een aangepast, lager tarief aan. Stuur me een mailtje als je daar gebruik van wilt maken. 

Neem contact op

Wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen? Of heb je een andere vraag?
Neem dan telefonisch contact met op (06-12820718) of vul het onderstaande formulier in. Dan neem ik contact met je op.
  Wil je op de hoogte blijven?